Kupio BMW M3, pa ugradio plin VIDEO

Pošto nije želeo da drugi saznaju za ovu "sramotu", auto nema otvor za sipanje TNG-a u zadnjem braniku, pa vozač sada mora da otvara prtljažnik svaki put kada sipa gorivo.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Automobili.ba

Petak, 06.05.2022.

08:50

Kupio BMW M3, pa ugradio plin VIDEO
Foto: BMW promo

Posedovanje sportskog automobila sa snažnim motorom za mnoge je san. Nažalost, osim užitka u vožnji, treba imati u vidu i visoke troškove eksploatacije, naročito kada je reč o potrošnji goriva.

Za ovaj tip automobila potrošnja od preko 15 litara na 100 kilometara nije ni najmanji problem. Glavni junak u priloženom videu verovatno nije bio spreman na ovakve izdatke. Nakon kupovine BMW-a M3 F80 počeli su ga opterečivati česti odlasci na benzinsku pumpu, pa je odlučio da u 3.0-litarski R6 motor sa 431 konjskom snagom ugradi uređaj za tečni naftni gas.

Pošto izgleda nije želeo da drugi saznaju za ovu modifikaciju, nije mu ugradio otvor za sipanje plina u zadnji branik, pa sada mora da otvara prtljažnik svaki put kada sipa gorivo.

Inače, ova sportska limuzina, prema fabričkim podacima, može ubrzati do 100 km/h za 4,1 sekundu. Najveća brzina elektronski je ograničena na 250 km/h, ali kupovinom odgovarajućeg paketa ograničenje se može podići na 280 km/h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: