Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Revijahak.hr

Sreda, 19.01.2022.

13:47

Izolovala bolesnog sina tako što ga je stavila u prtljažnik
Foto: piya Sukchit/Shutterstock

Koronavirus drži svet u neizvesnosti čitave dve godine. Bilo da se radi o maskama, distanci ili vakcinaciji, mere za suzbijanje pandemije su različite.

Žena iz Hjustona u Teksasu pokušala je da bude inovativna u određivanju mera izolacije, a ispala je neodgovorna i to joj je s pravom donelo prijavu.

Kako javlja lokalna TV stanica KPRC, pozivajući se na sudske dokumente, 41-godišnja učiteljica Sara Bim stavila je svog sina (13) u prtljažnik automobila nakon pozitivnog testa na koronu.

Zatim ga je odvela u centar za testiranje na dodatni test. Svedoci tvrde da su čuli glasove iz prtljažnika na parkiralištu, a nakon što je otkrio tinejdžera u prtljažniku, direktor zdravstvene službe pozvao je policiju. Bim je optužena za dovođenje u opasnost deteta.

Mislili smo da smo o merama izolacije čuli gotovo sve - do ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: