I hipersportski auto može na lizing, ali će vam se od sume zavrteti u glavi

Poput običnih četvorotočkaša, i najskuplji sportski automobili mogu se uzeti u najam.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Petak, 07.01.2022.

08:57

I hipersportski auto može na lizing, ali će vam se od sume zavrteti u glavi
Foto: Koenigsegg promo

Koenigsegg CCXR Trevita je zaštićena automobilska vrsta sa samo dva "živa" primerka, a jedan od njih se nudio u najam.

Firma Luxury Lease Partners u svojoj ponudi ima brojne egzotične automobile, pa i taj primerak Koenigsegga. Ovaj izuzetno redak auto nudio se na lizing po ceni od 24.000 dolara mesečno, uz učešće od 650.000 dolara i ugovor na 60 meseci.

To znači da ćete za pet godina korišćenja Koenigsegga platiti 2,1 milion dolara. U pitanju je hipersportski automobil pogonjen 4.8 V8 tvin-turbo motorom sa preko 1.000 KS.
Foto: Bugatti promo
Radi se o ogromnim sumama, ali ni blizu onima koje su vam potrebne za Bugatti Chiron Sport.

Ako niste jedan od onih srećnika koji su na vreme rezervisali svoj Chiron ili se jednostavno ne želite opterećivati vlasništvom, možete ga uzeti na lizing.

Kako saznaje DragTimes, iznos mesečne rate za ovaj automobil je 52.196 dolara, na tri godine, odnosno 65.950 dolara ako se plaća dve godine. Računajte i na još oko 358.000 dolara učešća, a sve to uz uslov godišnje kilometraže od 4.000 km.

U prvom slučaju govorimo o 1,87 miliona dolara za zakup, a u drugom o 1,58 miliona. Ili još jasnije, svaki mesec ćete za najam Bugattija platiti onoliko koliko košta novi Porsche Boxster.

Ali postoji i jedna pogodnost - trošak održavanja je uključen u cenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: