Nestaško: Meda slomio vrata na Lamborghiniju, vlasniku bilo smešno VIDEO

Iako izgleda da je u pitanju mladunac, očigledno je dovoljno jak i težak da slomi šarke na vratima i ošteti italijanski superautomobil.

Podeli
Foto: MihaiDancaescu/Shutterstock
Foto: MihaiDancaescu/Shutterstock

Ponekad četvoronožni ljubimci mogu da naprave nered i materijalnu štetu, ali bezuslovna ljubav obično natera njihove vlasnike da im sve oproste.

Kao što pokazuje ovaj video iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, to je bio slučaj i sa medvedom koji je, pokušavajući da pojede ukusnu jabuku, nehotice otkinuo vrata sa svetlo narandžastog Lamborghinija Huracan Performante.

Iako izgleda da je u pitanju mladunac, očigledno je dovoljno jak i težak da slomi šarke na vratima i ošteti italijanski superautomobil. Najzanimljivija je ipak bila reakcija vlasnika, koji se na sve ovo samo nasmejao i pozvao svog "kućnog" ljubimca da ga nahrani jabukom.

Ukoliko se pitate ko još drži medvede kao kućne ljubimce, odgovor je - arapski šeik Humaid Abdula Albugaiš, investitor i kolekcionar superautomobila iz Dubaija koji poseduje nekoliko nekonvencionalnih kućnih ljubimaca, uključujući tigrove, lavove, hijene i zmije.

Na nekoliko snimaka na njegovom Instagram profilu šeik se može videti kako se igra sa ovim životinjama dok sedi pored skupih vozila kao što su Lamborghini Urus, nekoliko Huracana, Rolls-Royce Wraith... I dok bi drugi vlasnici ovakvih automobila bili zabrinuti da kandže medveda ne oštete farbu, karoseriju i unutrašnjost automobila, izgleda da ovaj za to ne haje.

Ljudi su na društvenim mrežama kritikovali šeika zato što drži sve te divlje životinje u zatočeništvu, ali on tvrdi da ih zaista voli i da se prema njima dobro postupa u klimatizovanom privatnom zoološkom vrtu pored njegove vile.

Šeik Humaid Abdula Albugaiš trenutno ima 1,9 miliona pratilaca na Instagramu i 9,2 miliona pratilaca na TikTok-u gde su njegovi video snimci prikupili preko 1,1 milijardu pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu