Potez očajnika: Pokušao telom da zaštiti automobil od grada VIDEO

Vremenske nepogode praćene gradom mogu da naprave veliku štetu na automobilu, ali nismo sigurni da je ovo pravi način da se vozilo zaštiti od takvih padavina.

Podeli
Foto: Ben Romalis/Shutterstock
Foto: Ben Romalis/Shutterstock

Grad je noćna mora za vlasnike automobila. U zavisnosti od veličine komadića leda, na vozilu mogu nastati trajna udubljenja i deformacije, koje je praktično nemoguće popraviti.

Ovakva vrsta padavina pojavljuje se iznenada, a automobil se može zaštititi samo ako se blagovremeno skloni u garažu ili neki drugi natkriveni prostor. U većini slučajeva, za to nema ni vremena a ni mogućnosti.

Da su ljudi spremni čak i na to da svojim telom brane automobil od udara grada, pokazuje snimak čoveka, za kojeg se pretpostavlja da je vlasnik Toyote Supre koja se zatekla na otvorenom tokom nepogode.

Iako će mnogima ovako ponašanje izgledati čudno, pa čak i smešno, poznavaoci i zaljubljenici u automobile će razumeti njegovu reakciju.

Za mnoge je auto više od gomile lima i običnog prevoznog sredstva od tačke A do B. A ako se tome doda da se radi o Toyoti Supri četvrte generacije, stvari postaju jasnije.

Naime, ovaj model koji se proizvodio do 1998. godine, danas je najtraženija generacija Supre, pa je i njena vrednost često veoma visoka.

Da li ste se i vi nekada našli u situaciji da ste nemoćni pred nepogodom i da li je vaš auto bio oštećen gradom?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu