Ovo je Bond, Tiger Triumph 900 Bond

Punog naziva Triumph Tiger 900 Bond Edition, ovo izdanje će biti ograničeno na svega 250 primeraka.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

15:00

Ovo je Bond, Tiger Triumph 900 Bond
Photo: Triumph

Motocikl je male težine, lak za manevrisanje kroz gradsku vrevu, a odlično se snalazi i u ofroud uslovima, što ga čini odličnim za jurnjavu sa Spektrinim siledžijama.

U čast novog filma "Nije vreme za umiranje", u kojem će Danijel Krejg po peti i poslednji put glumiti Džejmsa Bonda, Triumph je lansirao specijalnu seriju Tiger 900 motocikla.

Punog naziva Triumph Tiger 900 Bond Edition, ovo izdanje će biti ograničeno na svega 250 primeraka, piše Motoberza.

Zasnovan na Tiger 900 Rally Pro varijanti, ova specijalna serija donosi inovativni T-Plane trocilindarski agregat zapremine 900 kubika, koji na raspolaganju ima 94 KS i 86,8 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Glavne karakteristike su Matt Sapphire Black crna boja sa zlatnim ukranim elementima i grafika koja stvari misteriozan i agresivni izgled. Na rezervoaru za gorivo je prepoznatljiv 007 log, koji se pojavljuje i na TFT instrument tabli u boji, prilikom njenog uključivanja.

Ram, far, bočni paneli, suvozačevo odmorište za noge, štitnici agregata, ali i još drugih delova su ofarbani u crnu boju. Tu je, naravno, i individualna numeracija, da podseti vlasnike da se radi o ograničenoj verziji.

Na veliku žalost ljubitelja Džejmsa Bonda, motocikl nije opremao Kju, pa tako na njemu nećete naći bacače plamena ili automatske puške.

Oni su prodaju odvojeno i potrebno je posebno odobrenje koje lično M mora da potpiše.
Photo: Triumph
Photo: Triumph
Photo: Triumph

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: