Japanski taksi – lezi, odspavaj FOTO

Spavanje u automobilima nije neuobičajeno u Japanu, gde je taksi prevoznik Daiwa Motor Transportation u saradnji sa brendom pića za opuštanje Chill Out lansirao #SleepingTaxi.

Podeli
Photo: Toyota
Photo: Toyota

Vozilo Toyota JPN Taxi lutalo je ulicama Tokija ograničeno vreme u periodu od 30. avgusta do 4. septembra, nudeći ljudima besplatno opuštajuće iskustvo

Za one koji nisu upoznati sa namenski izrađenim vozilima u Japanu, Toyota JPN Taxi je 2017. godine predstavljena u proizvodnom obliku, sa visokim karoserijom, prostranom kabinom i 1,5-litarskim hibridnim pogonom na TNG.

Ovo vozilo je poslužilo kao savršena baza za #SleepingTaxi sa nizom modifikacija. Ulaskom u ovaj taksi nakon napornog dana pronaći ćete sve što vam je potrebno za opuštanje.

Prenosivi sto sa puno pića za opuštanje (suprotno od energetskih pića), biljkama iza bočnih prozora prekrivenih ekranom, ambijentalnim osvetljenjem, ekranom postavljenim na prednje sedište, punjačem za vaš telefon i najvažnije udobnim jastukom.

S obzirom da Toyota JPN Taxi ima ogroman prostor za noge, nekome nije teško pronaći opuštajući položaj za sedenje. Lagana muzika koja se reprodukuje kroz zvučnike i smirujući video zapisi na ekranu pomažu putnicima da zaborave brige, dok se za one sa osetljivim očima nudi jednokratna maska za spavanje. N

ismo sigurni da li više volimo da spavamo u vozilu u pokretu umesto da ležimo na udobnom krevetu. Rekavši to, građani Tokija dobro su iskoristili ovu promotivnu uslugu jer je bila potpuno besplatna, nudeći lepo iskustvo izvan svakodnevne rutine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu