Rolls-Royce blokirao saobraćaj u popularnom letovalištu, vozač se prilično izblamirao VIDEO

Vlasnik je očigledno zaboravio koliko je žedna zver ispod poklopca motora.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Četvrtak, 05.08.2021.

10:58

Rolls-Royce blokirao saobraćaj u popularnom letovalištu, vozač se prilično izblamirao VIDEO
Photo: Rolls-Royce

Nepune 2,4 tone težak Rolls-Royce Wraith pokreće 6.6 V12 monstrum od motora koji prema zvaničnim podacima prosečno troši čak 21 l/100 km.

U gradskim uslovima to je osetno više, pa uprkos rezervoaru od 83 litra, radijus kretanja i nije prevelik. A ako se nađete na rezervi, imaćete malo vremena i prostora za reakciju.

To je na svojoj koži osetio vozač kome je Rolls-Royce bukvalno stao nasred prometne ulice u najpopularnijem rumunskom odmaralištu Mamaja na obali Crnog mora, a koje tokom letnjih meseci obiluje turistima.

Nije poznato je li pokazivač nivoa goriva možda zavarao vozača ili je on jednostavno bio nezainteresovan za to koliko mu je još ostalo benzina, ali je sigurno da se prilično osramotio kada je izazvao saobraćajnu gužvu.

Jedino rešenje je bilo da nabavi kanister sa benzinom i sipa ga u rezervoar na licu mesta, a potom pravac do prve pumpe.

Naravno, kamere su sve snimile, a video sa gotovo 300.000 evra vrednim automobilom i jasno prikazanim registarskim tablicama ubrzo je objavljen na rumunskim TV kanalima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: