Podmetnut požar pod Bugatti poznatog pevača VIDEO

Zvanične informacije o uzroku požara za sada nisu saopštene, ali prema nekim pokazateljima do njega nije došlo slučajno.

Izvor: B92, Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Ekaterina Polischuk/Shutterstock
Foto: Ekaterina Polischuk/Shutterstock

Crveno-crni Bugatti Chiron u vlasništvu dominikanskog pevača El Alfe, pretrpeo je veliku štetu u požaru dok je bio parkiran u garaži u Majamiju.

Dva videa koja je na Instagramu objavio supercar.fails pokazuju posledice na Chironu nakon požara, koji je bio parkiran pored crnog Ferrarija, ali koga vatra nije zahvatila

Na osnovu snimka, Chironu će biti potrebni novi poklopac motora, blatobran, točak, guma, vrata vozača i prozor, jer svi su spomenuti delovi pretrpeli oštećenja od vatre.

Srećom, neko je uspeo da ugasi vatru pre nego što je zahvatila ceo automobil koji je mogao potpuno da izgori.

Za sada nema zvaničnih informacija o uzroku požara, ali prema nekim pokazateljima nije se dogodio slučajno, već ga je neko podmetnuo.

Ovakav Chiron košta najmanje 2,4 miliona evra, pa će cena popravki hiperautomobila sa 8.0-litarskim W16 motorom od 1.500 KS sigurno biti paprena.

Bugatti Chiron se inače pojavljuje u muzičkom spotu El Alfe iz februara 2021. godine i u mnogim njegovim objavama na Instagramu.

El Alfa takođe poseduje svetloplavi Rolls-Royce Cullinan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu