Prodao Hondu za 51.000 pa je slupao

Acura Integra Type R ostaje poseban automobil za mnoge entuzijaste, a nedavno ju je jedan od njih na aukciji Bring A Trailera kupio za 51.000 dolara.

Podeli
Photo: Honda
Photo: Honda

Komentatori su oduševljeno čestitali kupcu na pobedničkoj ponudi, objasnivši da je Integra Type R bio 'njihov prvi automobil u srednjoj školi', i da su 'srećni da će neko ponovo uživati u njoj'. Nažalost, to se neće dogoditi, s obzirom na to da je tek nakon završetka aukcije prodavac 'uzeo automobil i uništio ga', objavio je ožalošćeni kupac, prenosi Jutarnji.hr.

Aukcijska platforma Bring A Trailer je potvrdila priču. 'Potvrdili smo kupcu da je automobil oštećen nakon završetka aukcije'. Uz to, kompanija je navela da su srećni da niko nije povređen u sudaru, primetivši koliko je situacija 'zeznuta i nesrećna'. Kupcu je naravno novac odmah vraćen.

Vistecrimports je na Instagramu objavio fotografiju slupane Integre, koja bez sumnje sugeriše da je bila uključena u sudar. Carfaxov izveštaj je dodatno potvrdio sudar, u kome je nastradao prednji i zadnji deo. Šteta je umerena, navodi se u izveštaju.

Situacija je stvarno nesrećna, ali shvatamo prodavca koji je od svoje Integre želeo poslednju vožnju. Naravno, jasno je da je automobil u tom trenutku već bio prodat, pa je s druge strane trebalo da ostane na sigurnom dok ga kupac nije preuzeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu