Land Cruiser Prado – 70. godišnjica

Toyota je izvršila neka ažuriranja Land Cruisera Prado u Japanu i lansirala novo izdanje 70. godišnjice.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

11:00

Land Cruiser Prado – 70. godišnjica
Photo: Toyota

Iako su detalji o modelu Land Cruiser Prado 70th Anniversari tanki na terenu, podrazumeva se da će biti ponuđen u pet različitih završnih obrada, uključujući jedinstvenu nijansu tamnozelene boje. Izvršena su različita ažuriranja terenskog vozila.

Na primer, "sedi" na jedinstvenim 18-inčnim crnim točkovima i ima pregršt hromiranih detalja, ogledala i krovnih ograda. Na zadnjim vratima se nalazi i značka 70. godišnjice.

Pogled u unutrašnjost kabine Land Cruisera Prado 70th Anniversari otkriva da smeđa koža krasi prednja i zadnja sedišta, kao i delove obloga vrata i menjačkog tunela. Toyota je takođe postavila nove prostirke sa vezom od 70. godišnjice.

Japanski kupci mogu kupiti model sa 2,7-litarskim benzinskim motorom snage 160 ks ili 2,8-litarskim turbo-dizelom koji odgovara 201 ks. Oba motora se standardno isporučuju sa šestostepenim automatskim menjačem koji pokreće sva četiri točka.

Izdanje ovog specijalnog izdanja dolazi kada Toyota priprema dugo očekivani J300 Land Cruiser koji će zameniti J200 koji se proizvodi više od jedne decenije.

Iako spoljni dizajn novog modela nije dramatično odstupanje od odlazećeg modela, očekuje se da će novi Land Cruiser biti podvrgnut mnoštvu modifikacija koje garantuju da je znatno superiorniji od svog prethodnika.
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: