U "bunkeru" u Gruziji otkriveni legendarni Mercedesovi i BMW-ovi "jangtajmeri" FOTO/VIDEO

Kolekciju čine brojni Mercedesovi i BMW-ovi modeli iz poslednih 50-ak godina, ali i automobili sa značkom Porschea, Maybacha...

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

10:30

U
Foto: Profimedia

Među automobilima čije su fotografije objavljene na Fejsbuk stranici GTboard su primerci BMW-a M3 e30, M3 e36, M5 e34, Mercedes E500 W124, Lancia Delta HF Integrale i mnogi drugi.

Vozila navodno pripadaju neimenovanom kolekcionaru iz Gruzije, a "garaža", za koju se tvrdi da više podseća na betonski bunker, nalazi se u glavnom gradu te zemlje, Tbilisiju.

WTF where is this hidden treasure? E500 Limited? 2 x M5 E39, M3 E30, AC Schnitzr M3 Silhjouette (?) etc :O More here:...

Posted by GTBOARD.com on Saturday, March 27, 2021
Iako su automobili sa fotografija prekrivenim slojem prašine, deluje da su prilično očuvani i da im je potrebno samo dobro pranje kako bi zablistali u punom sjaju.

Navodi se i da su vozila malo prešla, a neka od njih pripadaju ograničenim serijama, pa imaju veliku vrednost na kolekcionarskom tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: