Da li ste videli prljaviji automobil – profesionalci su ga čistili punih 12 sati VIDEO

U pitanju je jedna Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko prljava da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Izvor: B92, Index.hr
Podeli

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome borave značajan deo dana mora biti čisti i uredan.

Međutim, mnogi u automobilu provode sate, ali na čišćenje i ne pomišljaju. Ne ulazeći u razloge, neki su skloni tome da zapuste enterijer svog vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

Jedan takav primer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko zapuštena da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sedišta, a potom i ono što se nalazi ispod njih dovoljan je da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovoliko isprlja auto, a kamoli očisti.

Površina sedišta je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod njih se nalaze zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su delimično "srasli" sa tapacirungom.

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. Ne sumnjamo da će biti zadovoljan rezultatom, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu