Pun pogodak FIAT-a: Panda proslavila 40. rođendan VIDEO

Tokom četiri decenije, Panda je uvek bila, i još uvek je, kraljica "pametnih" rešenja. Novi video koji slavi rođendan ovog automobila donosi priču o svim tim rešenjima.

Podeli
Panda I iz 1980. (Foto: FIAT promo)
Panda I iz 1980. (Foto: FIAT promo)

Predstavljena davne 1980. godine, vremenom, Panda je stekla reputaciju automobila za svaku priliku, na osnovu svoje prilagodljive i vrlo funkcionalne prirode, koja je čini pogodnom za najširi spektar upotreba i najrazličitije avanture.

Panda I (Foto: FIAT promo)
Panda I (Foto: FIAT promo)

Kupci koji već 40 godina biraju Pandu iznova zbog kompaktnosti, prirode, dostupnosti, pristupačnosti i zabave to dobro znaju.

Mnoštvo prednosti, sve upakovano u malu, pravougaonu kutiju.

Panda II iz 2003. (Foto: FIAT promo)
Panda II iz 2003. (Foto: FIAT promo)

Da bi saznao više o stvaranju svih pametnih rešenja koja su postigla takav uspeh u svoje tri generacije, Luka Napolitano, šef brendova FIAT, Lancia i Abarth za region Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, otputovao je u Heritage Hub u Mirafjoriu, na razgovor s Robertom Đolitom, direktorom odseka EMEA Heritage.

"U ovom videu zavirićemo malo u prošlost da bismo zajedno otkrili zašto je Panda postala poznata kao automobil sa pametnim rešenjima", objašnjava Luka Napolitano.

Panda III - redizajn iz 2017. (Foto: FIAT promo)
Panda III - redizajn iz 2017. (Foto: FIAT promo)

"Iz generacije u generaciju, ovaj gradski automobil oduvek je znao kako da zadivi svojim originalnim karakteristikama, zamišljenim i dizajniranim da ugode onom ko je u njemu, u idealnom balansu između forme i funkcije. Modularna sedišta, zadnja vrata i ravan prtljažni prostor samo su neka od ovih pametnih rešenja koja su učinili Pandu tako uspešnom".

Roberto Đolito i Luka Napolitano (Foto: FIAT promo)
Roberto Đolito i Luka Napolitano (Foto: FIAT promo)

A da je uspešna, nema sumnje: FIAT Panda je najprodavaniji automobil na italijanskom tržištu i takmiči se sa modelom FIAT 500 u Evropi za vodeću ulogu u segmentu malih gradskih automobila.

Pogledajte video:

strana 1 od 22 idi na stranu