Naručio preko Interneta kineski električni sportski automobil, a stigla mu "igračka" VIDEO

Automobili

Izvor: Izvor: B92, revijahak.hr

Četvrtak, 24.09.2020.

10:30

Naručio preko Interneta kineski električni sportski automobil, a stigla mu
Ovako izgleda pravi Quiantu K50 (Foto: Quiantu promo)

Jedan američki kupac odlučio je da preko Interneta u Kini naruči električni sportski automobil. Koristio je kinesku "Internet prodavnicu" i za 31.000 dolara kupio Quiantu K50.

Pri svemu tome, nije mu bilo čudno što Kinezi ovaj automobil u salonima prodaju za oko 100.000 dolara. Uglavnom, prodavac se obvezao da će mu dostaviti automobil na kućnu adresu, i tu su već počeli prvi problemi, piše Revijahak.

Umesto na kućni prag, automobil je stigao u Los Anđeles, 400 km dalje od adrese na koju je trebalo da bude isporučen.
Quiantu K50 (Foto: Quiantu promo)
Kad je kupac stigao po automobil, iznenadio ga je mali kontejner, a kad ga je raspakovao shvatio je i zašto je tako skromnih dimenzija.

Umesto naručenog "sportiste" unutra se skrivao roze automobilčić, još manja kopija Smarta… Taj auto je toliko spor da ga prestižu i biciklisti, a maksimalna brzina mu je oko 35 km/h.

Cela priča je završila na YouTube-u, a usledila je lavina negativnih komentara na račun prodavca. Na kraju ih je pritisak javnosti naterao da kupcu vrate novac.

Pogledajte video koji je objavio naivni kupac, nakon što je otkrio prevaru:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: