Šta će se dogoditi ako nastavite da vozite auto sa podignutom ručnom VIDEO

Ekstremni test daje odgovor na pitanje koje kopka mnoge vozače.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Automobili.hr

Sreda, 16.09.2020.

17:00

Šta će se dogoditi ako nastavite da vozite auto sa podignutom ručnom VIDEO
Foto: B92/NÆ

Rasprostranjenost i demokratičnost Interneta podstiče mnoge na najrazličitije ludorije koje snimaju i zatim kače na YouTube i druge slične platforme.

Kada je reč o automobilima, samo su mašta i dostupni resursi ograničavajuću faktori u ovakvim eksperimentima.

Dok su jedni želeli da saznaju šta se dešava ako se u punoj brzini menjač ubaci u rikverc, drugi su, na primer, hteli da provere da li "udarne rupe" mogu da aktiviraju vazdušni jastuk u automobilu.

Ukoliko ste nekad zaboravili da pre polaska spustite ručnu kočnicu, onda vrlo dobro znate kako to otprilike izgleda. Ali, šta bi se dogodilo ako biste nastavili da vozite sa podignutom ručnom, recimo, sledećih 10-ak km?

Na to pitanje odgovor je svojevremeno potražila ekipa sa već čuvenog kanala Garage 54, a rezultat njihovog testa pogledajte u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: