Da li i vas muči paralelno parkiranje? Učite od ovog Indijca, on je pravi šampion u tome VIDEO

Teško da može bolje od ovog.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 15.09.2020.

09:54

Da li i vas muči paralelno parkiranje? Učite od ovog Indijca, on je pravi šampion u tome VIDEO
Foto: B92/NÆ

Mnogi vozači muku muče sa bočnim parkiranjem.

Nekad im je mesto premalo da bi se jednostavno uparkirali, pa moraju beskonačno dugo da manevrišu, drugi put uđu pod lošim uglom, pa su priinuđeni da sve rade ispočetka, a neretko im nad glavom "vise" nervozni vozači koji nemaju strpljenja da čekaju, pa kreću da trube, čime, opet, izazivaju dodatnu nervozu kod onog koji parkira.

Čini se da ovaj Indijac nema problema sa tim, jer sa lakoćom uspeva da parkira (i isparkira) Toyotin minivan tamo gde bi retko kome palo na pamet da pokuša. I to radi svakodnevno.

Pogledajte na delu ovog nekrunisanog kralja bočnog parkiranja (na drugom snimku možete videti kako je uspeo da se uparkira): Inače, snimak je načinila supruga ovog veštog vozača, a video je ubrzo dospeo i na društvene mreže gde je postao viralan.

Zanimljivo je i da automobil koji parkira uopšte nije u vlasništvu ovog spretnog Indijca, već ga je za potrebe posla pozajmio od prijatelja.

Kako prenose mediji, njegov opis posla uključuje i vožnju autobusa, kao i vožnju terenca, pa mu, očigledno, parkiranje jednog putničkog vozila nije nikakav problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: