Napala ga zmija dok je vozio, policija ga zaustavila zbog brze vožnje VIDEO

Bizarna situacija dolazi nam sa ulica daleke Australije.

Automobili

Izvor: SN

Sreda, 15.07.2020.

18:00

Napala ga zmija dok je vozio, policija ga zaustavila zbog brze vožnje VIDEO
Screenshot: Queensland Police Service/Facebook

Život u Australiji često nije lak, baš zbog velikog broja zmija otrovnica, ali i insekata čiji otrovni ujed zaista može da bude smrtonosan.

Policijska patrola je Kvinslendu primetila automobil koji se kretao brzinom od 123 km/h i momentalno pošla da ga zaustavi, ali čim su prišli automobilu shvatili su da je vozač u velikom problemu.

Napala ga je zmija "otrovnica" i vozač kaže kako je u odbrani koristio pojas i nož koji je imao uz sebe, pošto je uspeo da je ubije bacio je iza sebe i hitno pojurio ka bolnici misleći kako ga je zmija ujela i da mu je život ugrožen.

Policajac je momentalno pozvao hitnu pomoć i ponudio se da pomogne dvadesetsedmogodišnjem vozaču, ali na sreću, zmija ga nije ujela već je gospodin samo bio u šoku.

Ko i ne bi bio na njegovom mestu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: