Kupio Lamborghini i slupao ga posle 20 minuta FOTO

Gospodin koji je kupio Lamorghini Huracan i slupao ga za 20 minuta.

Automobili

Izvor: SN

Petak, 26.06.2020.

18:20

Kupio Lamborghini i slupao ga posle 20 minuta FOTO
Foto: WYP Roads Policing Unit/Twitter

Pre kupovine ovakve zveri od superautomobila poželjno proći i vozačku obuku, baš da biste izbegli situacije kao što je ova.

Izvesni gospodin je kupio Lamborghini Huracan i slupao ga posle samo 20 minuta, iako je svog novog ljubimca platio oko 261.000 evra.

Prema pojedinim informacijama, Lamborghini je zbog mehaničkog kvara bio primoran da se zaustavi na ulici, a kombi koji je bio iza nije stigao da uspori i udario je Huracana.

Sudeći po fotografijama, "Lambo" će završiti na prodaji u delovima, a što se tiče vozača, nije poznata ozbiljnost povrede, dok je vozač kombija u bolnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: