Kradljivci automobila uvek rade VIDEO

U vreme vanrednog stanja mnogi sugrađani žalili su se i na pljačke automobila.

Automobili

Izvor: SN

Četvrtak, 28.05.2020.

16:00

Kradljivci automobila uvek rade VIDEO
Photo by Sean Gallup/Getty Images

Automobili su stajali uglavnom parkirani i to je bila prilika za lopove.

Koliko je prosečnom građaninu Srbije potrebno da zaradi za automobil ne znamo tačno, ali zato za krađu istog dovoljno je tridesetak sekundi.

Kako se sačuvati i da li osiguravajuće kuće pokrivaju štetu u slučaju eventualnog nestanka vozila, pitali smo naše sagovornike.

Krađe automobila su odavno poznata grana kriminala, a broj metoda pomoću kojih se one izvršavaju, raste iz godine u godinu. Načina je mnogo.

Proverite da li ste zaključali vrata, parkirajte na osvetljenom mestu, ne ostavljajte vredne stvari u kolima, samo su neke od metoda prevencije, koje znače mnogo!

Iz policije posebno upozoravaju da nikako ne ostavljate upaljen auto čak ni na minut, dva koliko vam treba da "samo pokupite nešto".

Bitan podatak, koji bi valjalo znati, jeste da osiguravajuće kuće pokrivaju štetu samo ukoliko dođe do krađe obezbeđenog vozila.

Pamet u glavu, i nakon izlaska iz automobila, dobro proverite da li ste uradili sve što je u vašoj moći da obezbedite svog četvorotočkaša!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: