Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO

Kada su se šef kompanije i radnik posvađali, stradao je Ferrari GTC4Lusso.

Automobili

Izvor: SN

Subota, 09.05.2020.

13:00

Posvađao se sa šefom pa mu slupao Ferrari FOTO
Photo: Ferrari

Ova neverovatna priča nam dolazi iz Čikaga i radi se o vozaču koji je kamionom pregazio Ferrari vlasnika kompanije posle žustre svađe oko novca i vozila koja se koriste za transport.

Iako je prvo bila priča da se radi o sudaru, veliki broj kamiondžija iz tog američkog grada je okačilo tu sliku rekavši kako je to odrađeno s namerom i posle smo dobili i više informacija.

Izvesna kompanija kojoj se ime ne zna je angažovala vozača za nekoliko tura i obećan mu je Volvo kamion 2020. godište, a kada je stigao na radno mesto dobio je Volvo iz 2019. godine.

Takođe, vlasnik kompanije je vozače prestao da plaća što je bila fokalna tačka čitave rasprave i potom se vozač naljutio i pitao da li je taj Ferrari njegov i kada je dobio potvrdan odgovor uskočio je u kamion i uništio automobil koji vredi oko 200.000 dolara.

Kamion je takođe pretrpeo štetu, a kako se nezvanično saznalo, vozač kamiona je Amerikanac, a vlasnik firme je srpskog porekla.


Još slika sa lica mesta možete videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: