Tesla izbačen sa sajma automobila: "Nisu ispunili kriterijume, ovde ne pripadaju"

Vlasnici Tesla automobila pokazali su inicijativu i entuzijazam na sajmu u Kanzas Sitiju.

Automobili

Izvor: SN

Ponedeljak, 16.03.2020.

19:00

Tesla izbačen sa sajma automobila:
Photo: Tesla

Bizarna scena u Kanzas Sitiju desila se kada su automobili marke Tesla izbačeni sa sajma, a vlasnici ovih električnih vozila su napolju napravili sopstvenu izložbu.

Ukoliko se pitate zbog čega je Tesla izbačena sa sajma, radi se o borbi sa konkurencijom pošto asocijacija te države prodaje svoja električna vozila.

"Postoji određeni model prodaje i usluge koju proizvođač automobila mora da ispuni da bi bio član naše asocijacije, a Tesla to ne radi i zbog toga oni ovde ne pripadaju", stoji u saopštenju.

Tako nisu smatrali vlasnici Tesla automobila i članovi Tesla kluba u Kanzas Sitiju, koji su napolju organizovali sopstvenu izložbu.

"Klub vlasnika Tesla automobila održao je dvodnevni sajam automobila u Kanzas Sitiju. Pošto su svi Teslini automobili zabranjeni na sajmu, mi smo ih izložili ovde na otvorenom i spremni smo da razgovaramo o našim automobilima", rekli su oni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: