Bil Marej ponovio čuvenu ulogu iz "Dana mrmota" u reklami za Jeep VIDEO

Proizvođači automobila su, kao i svake godine, iskoristili veoma gledani Superboul da prikažu ekskluzivne reklame za svoje modele.

Podeli
Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

Najzabavnije automobilske Superboul reklame VIDEO

Finale američke NFL lige, poznatije kao Superboul, događaj je koji svake godine pred TV ekrane dovede rekordan broj ljudi. Ovako visoku gledanost mnoge kompanije žele da iskoriste kako bi privukli potencijalne kupce. Među njima su i proizvođači automobila koji specijalno za ovaj događaj pripremaju ekskluzivne reklame.

Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

Ovogodišnji Superboul pao je na 2. februar - takozvani "Dan mrmota", kada se u Goblers Nobu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji tradicionalno okupi ogroman broj ljudi koji iščekuju da mrmot Fil izađe iz svoje jazbine i prognozira da li će biti još zime ili stiže proleće.

Jeep je zato angažovao Bila Mareja, da u reklami za kamionet Gladiator reprizira ulogu TV reportera Fila Konorsa iz filmskog klasika "Dan mrmota" (1993.).

Mareju se pridružilo još par kolega koji su glumili u originalnom filmu, a replicirane su i legendarne scene iz ove komedije, uključujući i onu kada frustrirani Konors, koji je osuđen da mu se iznova ponavlja jedan te isti dan (Dan mrmota - 2. februar), kidnapuje lokalnu maskotu - mrmota Fila:

strana 1 od 20 idi na stranu