Bil Marej ponovio čuvenu ulogu iz "Dana mrmota" u reklami za Jeep VIDEO

Proizvođači automobila su, kao i svake godine, iskoristili veoma gledani Superboul da prikažu ekskluzivne reklame za svoje modele.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2020.

10:00

Bil Marej ponovio čuvenu ulogu iz
Screenshot YouTube

Finale američke NFL lige, poznatije kao Superboul, događaj je koji svake godine pred TV ekrane dovede rekordan broj ljudi. Ovako visoku gledanost mnoge kompanije žele da iskoriste kako bi privukli potencijalne kupce. Među njima su i proizvođači automobila koji specijalno za ovaj događaj pripremaju ekskluzivne reklame.
Screenshot YouTube
Ovogodišnji Superboul pao je na 2. februar - takozvani "Dan mrmota", kada se u Goblers Nobu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji tradicionalno okupi ogroman broj ljudi koji iščekuju da mrmot Fil izađe iz svoje jazbine i prognozira da li će biti još zime ili stiže proleće.

Jeep je zato angažovao Bila Mareja, da u reklami za kamionet Gladiator reprizira ulogu TV reportera Fila Konorsa iz filmskog klasika "Dan mrmota" (1993.).

Mareju se pridružilo još par kolega koji su glumili u originalnom filmu, a replicirane su i legendarne scene iz ove komedije, uključujući i onu kada frustrirani Konors, koji je osuđen da mu se iznova ponavlja jedan te isti dan (Dan mrmota - 2. februar), kidnapuje lokalnu maskotu - mrmota Fila:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: