Nazire se i nova Octavia Scout FOTO

Octavia za sve terene očekuje se 2020. a već su se pojavili prvi spekulativni renderi koji pokazuju kako bi mogao da izgleda ovaj Škodin univerzalac.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 16.11.2019.

11:30

Nazire se i nova Octavia Scout FOTO
Foto: Kolesa.ru

Škoda je ove nedelje predstavila četvrtu generaciju svog najprodavanijeg modela, a osim limuzinske, na svečanosti u Pragu prikazana je i karavan verzija. Upravo će karavan poslužiti kao osnova za "kros" varijantu ovog modela, za koju češki proizvođač koristi oznaku Scout.

Na nezvaničnim renderima, koje je objavio Kolesa.ru, vidi se kako bi trebalo da izgleda nova Octavia Scout, a ne očekujemo ni da će Škoda izaći sa bitno drugačijim dizajnom.
Foto: Kolesa.ru
Osim nešto većeg odstojanja od tla, Scout karakterišu zaštitni elementi na donjim delovima vozila i plastični dodaci na lukovima iznad točkova i sajtnama.

Uz neizostavni 4x4 pogon, nova Octavia Scout pozajmiće od običnog karavana i motore, i to one snažnije za koje je predviđen pogon na sva 4 točka. U pitanju su 2.0 TDI jedinice sa 150 KS i 200 KS, kao i 2.0 TSI benzinac sa 190 "konja".

Škoda Octavia Scout mogla bi da ima premijeru već u martu 2020, ukoliko se češki proizvođač odluči da je predstavi na Sajmu automobila u Ženevi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: