Zatvor za majku koja je sa trogodišnjim detetom jurila 230 km/h

Neodgovorna Australijanka koja je u svom Mercedesu bežala od saobraćajne policije ide u zatvor, gde će provesti čak 18 meseci.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Sreda, 23.10.2019.

09:15

Default images

U novembru prošle godine 28-godišnja Margarita Tomovska, poznata na društvenim mrežama kao "Mercedes Mama", vozila je svoj Mercedes E 63 S dvostruko brže nego što je dozvoljeno i pritom je bežala policijskoj patroli koja je pokušala da je zaustavi.

Zabeleženo je da je povremeno jurila i preko 230 km/h! A da stvar bude gora, u jurnjavi nije bila sama, već joj je društvo pravilo trogodišnje dete – i to nevezano.

Advokat optužene rekao je kako je Tomovska bila prisiljena da vozi neoprezno, a na to ju je naterao suvozač Kristoper King. Kako je naveo, Kristoper je toliko snažan da su policajci upotrebili dva seta lisica da bi ga obuzdali.

Sud to obrazloženje nije prihvatio i osudio ju je na kaznu zatvora u trajanju od 18 meseci.

"Možete samo da zamislite šta bi se dogodilo da je došlo do sudara sa policijskim automobilom. Dete bi 'poletelo' brzinom od 150 km/h. Teško je zamisliti opasniju policijsku poteru", komentarisao je svoju odluku sudija.

Inače, Margarita je veoma aktivna na društvenim mrežama gde se često hvali dizajnerskom odećom, luksuznim automobilima te ekskluzivnim putovanjima. Čak je i za suđenje obukla garderobu vrednu preko 10.000 dolara.

Tomovska uopšte nije izrazila žaljenje tokom trajanja sudskog postupka. Naprotiv, glumila je žrtvu i putem GoFundMe pokušala da prikupi 100.000 dolara.

"Znam da me vi ne znate, ali ja nisam loša osoba", započela je svoju priču na GoFundMe.

"Oni su lažovi i imaju nešto protiv mene bez ikakvog razloga i sigurna sam da nisam jedina u takvoj situaciji. Zbog sr**** koja su izmislili o meni ograničena su mi prava da vidim ćerku. Veoma su mi otežali i što se tiče posla, jer me zbog svega toga niko ne bi zaposlio", tvrdi ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: