Instant karma za bahatog vozača: Policija na pravom mestu, u pravom trenutku VIDEO

Dok su ostali strpljivo čekali u koloni da se isključe sa autoputa, jedan vozač je pokušao da zaobiđe gužvu i saobraćajne propise.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

14:30

Instant karma za bahatog vozača: Policija na pravom mestu, u pravom trenutku VIDEO
Screenshot YouTube

Da li zato što je u poslednjem trenutku shvatio da treba da se isključi ili je samo želeo da izbegne čekanje u koloni automobila koja se stvorila na izlasku sa autoputa, tek ovaj vozač Honde ubacio se između dva vozila tako što je prešao preko iscrtanog razdelnog ostrva na kolovozu. U tom trenutku iz parkiranog patrolnog automobila izašao je saobraćajac koji je odmah zaustavio vozilo u prekršaju.

Da ovakvo ponašanje vozača nije retkost na tom delu autoputa (u pitanju je Montreal u Kanadi), svedoči strateško mesto pored puta koje je zauzeo policajac. Pogledajte ceo video snimljen kamerom iz kamiona koji se kretao iza Honde:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: