Klasični Aston Martin iz 1980-tih u novom filmu o Džejmsu Bondu VIDEO

Na snimku koji je procurio sa snimanja 25. filma iz serijala o tajnom agentu 007 otkriven je još jedan automobil koji ćemo videti u ovom ostvarenju.

Podeli

Video koji je objavio MI6 HQ snimljen je na setu filma u Norveškoj, a automobilski entuzijasti prepoznaće klasični Aston Martin V8 Vantage iz perioda 1977-1989.

Poslednji put se ovaj klasični Aston Martin pojavio u nekom od filmova od Džejmsu Bondu pre više od tri decenije. Njega je u ostvarenju "Dah smrti" (The Living Daylights) iz 1987. vozio tadašnji Bond, britanski glumac Timoti Dalton.

Pored ovog Aston Martina, pozanto je da Danijel Krejg u novom filmu vozi i jedan klasični Land Rover 1970-tih, a nepoznanica je da li će i koji savremeni model biti novi glavni Bondmobil tom filmskom ostvarenju. Ranije se spekulisalo da će to biti električni Aston Martin Rapide E ili neki drugi model na struju.

Podsećamo, Aston Martin je specijalno za potrebe snimanja prethodnog filma "Spektra" iz 2015. konstruisao model DB10, koji je napravljen u svega 10 primeraka.

strana 1 od 15 idi na stranu