Kako bi mogla da izgleda nova Škoda Octavia?

Nezvanični rednderi otkrivaju mogući dizajn spoljašnjosti nove generacija Škodinog bestselera.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.06.2019.

13:00

Kako bi mogla da izgleda nova Škoda Octavia?
Foto: Kolesa.ru

Nakon što je krajem maja Škoda predstavila restilizovani Superb, automobilska javnost polako se okreće narednom modelu čiju je premijeru češki proizvođač najavio za ovu godinu.

Četvrta generacija najprodavanijeg Škodinog automobila – modela Octavia, biće predstavljena u drugoj polovini 2019, a debi pred publikom trebalo bi da se dogodi na septembarskom Sajmu automobila u Farnkfurtu.

S obzirom da Internetom već uveliko kruže "špijunske" fotografije delimično maskirane pretprodukcijske Octavie 4, pojavile su se i prve spekulacije o dizajnu ovog automobila.
Foto: Kolesa.ru
Tako je sajt Kolesa.ru objavio prilično uverljive nezvanične rendere u pokušaju da dočara izgled spoljašnjosti novog modela.

Na njima je prikazana sedan verzija dizajnirana u skladu sa poslednjom generacijom Škodinih automobila, uključujući i ispisan naziv brenda (umesto amblema) na poklopcu prtljažnika kao novi detalj, ranije viđen na restilizovanom Superbu, a pre toga i na novom krosoveru Kamiq i kompakntnom hečbeku Scala.

Preostaje nam da se strpimo nekoliko meseci do svetske premijere i uverimo koliko su ovi spekulativni renderi zaista "pogodili" dizajn modela Octavia 4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: