Volkswagen reklamira manuelni menjač u SAD kao zaštitu od krađe VIDEO

Poznato je da amerikanici uglavnom voze automobile sa automatskim menjačem, pa je za mnoge – uključujući i lopove, "manuelac" nerešiva enigma.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 09.05.2019.

11:10

Volkswagen reklamira manuelni menjač u SAD kao zaštitu od krađe VIDEO
Foto: Volkswagen promo (screenshot)

Nije retkost da lopovi u SAD odustanu od krađe automobila kada ustanove da je opremljen manuelnim menjačem – jer, jednostavno, i ako uspeju da provale u vozilo, ne bi umeli da ga odvezu.

Ovu činjenicu iskoristilo je marketinško odeljenje Volkswagena da napravi efektnu reklamu za model Jetta GLI sa manuelnim menjačem. Kratki video prikazuje dva prijatelja koji se voze ulicama nekog od američkih gradova.

Nakon što je vozač parkirao auto i izašao ne zaključavši ga, suvozač ga je iznenađeno pita: "Zar nećeš da zaključaš auto?" Vozač na to samouvereno odgovara da nema potrebe jer vozilo ima manuelni menjač:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: