Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu FOTO

Na Jamajci je počelo snimanje 25. filma iz serijala o tajnom agentu 007, sa Danijelom Krejgom u glavnovj ulozi.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 05.05.2019.

15:00

Otkriven jedan od automobila koje će voziti Džejms Bond u novom filmu FOTO
Foto: Land Rover promo

Na prvi fotografijama sa filmskog seta popularni glumac snimljen je za volanom, ali nije u pitanju očekivani model Aston Martina, već jedan sasvim drugačiji automobil.

Džejms Bond će po svemu sudeći, barem u nekim kadrovima novog filma, voziti još jednu ikonu britanske automobilske industrije – klasičan Land Rover Serije III iz 1970-tih.
Vozilo koje u filmu koristi tajni agent 007 proizvodilo se 1971-1985. godine, a na setu je snimljena verzija sa otvorenim krovom u karakterističnoj plavoj boji karoserije iz tog perioda. Land Rover je već potvrdio da će vozila ovog proizvođača učestvovati u 25. filmu iz serijala o Džejmsu Bondu, čime je saradnja sa producentima proširena na šesti film u nizu, počevši od ostvarenja Die Another Day iz 2002.

Spekuliše se da je i drugi britanski proizvođač koji je tradicionalno povezan sa Bond franšizom – Aston Martin – već sklopio dogovor o pojavljivanju u novom filmu, ali još se ne zna koji model ćemo videti na filmskom platnu u aprilu 2020. za kada je planirana svetska premijera.

Pojedini izvori navode da će to biti automobil na električni pogon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: