Ko su najlepše devojke sajma automobila FOTO

Na auto-salonu u Beogradu održan je tradicionalni izbor za Miss sajma. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta žiri su činile upravo hostese koje su na kraju izabrale najlepšu iz svojih redova.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Beogradski sajam

Utorak, 26.03.2019.

08:15

Ko su najlepše devojke sajma automobila FOTO
Miss sajma automobila - Nevena Goluboviæ (Foto: Beogradski sajam)

Takmičenje za titulu Miss, najlepše među najlepšim hostesama, koje svojim likom, šarmom a neretko i obrazovanjem i informisanošću oplemenjuju štandove sa izloženim automobilima i motociklima, za mnoge nije ni sporedan ni manje važan deo ukupne atmosfere koja prati 54. međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala.

Ovogodišnji žiri, a činile su ga sve kandidatkinje za ovu titulu (birale su, dakle, najlepšu iz svojih redova), prvo je među 42 kandidatkinje izabrao najlepših 20 devojaka, a potom uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma – i pobednice.
Foto: Beogradski sajam
Za drugu pratilju izabrana je Bisenija Kazaković, koju su posetioci prethodno mogli da vide u hali 2A, pored BMW-a X4.

Prva pratilja je Isidora Milosavljević koja krasi štand British Motorsa u hali 1, a pobednica ovogodišnjeg takmičenja za izbor Miss sajma automobila je Nevena Golubović, koja je hostesa Peugeota 508, "Automobila godine" za 2019. u izboru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Pobednički trio dobio je prigodne nagradne - vaučere za putovanja.
Foto: Beogradski sajam

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: