Macolom na auto parkiran na zebri VIDEO

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak iz Splita na kome se vidi muškarac kako macolom razbija Golf 4 splitskih registarskih oznaka.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, dalmacijadanas.hr

Četvrtak, 31.01.2019.

12:03

Macolom na auto parkiran na zebri VIDEO
Screenshot Facebook

Incident se dogodio u četvrtak ujutru, a automobil je bio parkiran nasred pešačkog prelaza.

Da li to razlog koji je toliko razbesneo muškarca da se odluči na ovaj neverovatan potez, ili nešto drugo, utvrdiće policija koja je u 9:15 obaveštena o događaju. Muškarac se inače sam prijavio policiji, a lokalni mediji nezvanično prenose da je automobil u vlasništvu muškarca koji ga je demolirao.

Jedno je sigurno – kada bi se frustracija pešaka zbog automobila koji su nepropisno parkirani na pešačkim prelazima ispoljavala na ovako ekstreman način, kod nas bi bilo dosta polupanih vozila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: