Ili Lamborghini ili ništa VIDEO

Pouka Lamborghinijeve praznične reklame mogla bi da glasi – ne odustajte od svojih snova ma koliko se oni u nekom trenutku činili nedostižnim ili neostvarivim.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2018.

14:30

Ili Lamborghini ili ništa VIDEO
Screenshot YouTube

Mnogi dečaci bili su razočarani kada su u prodavnici shvatili da neće dobiti božićni poklon koji su želeli, jer su sve Lamborghini igračke rasprodate.

Većina ih se na kraju ipak odlučila za utešnu zamenu – neki drugi auto koji im je prodavac ponudio. Osim jednog koji je zahtevao Lambo – ili ništa.

Upornost se na kraju isplatila i više nego što je očekivao: Za kraj ove godine, redakcija B92 Automobila želi vam da u 2019. ostvarite svoje snove ili barem da ne odustanete pokušavajući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: