Kupite penthaus – dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini

Prodavci skupocenih nekretnina dovijaju se na razne načine da privuku bogate kupce.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.12.2018.

13:30

Kupite penthaus – dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini
Rolls-Royce Cullinan

Nije neuobičajeno da prodavci nekretnina čija se cena meri sedmocifrenim ili čak osmocifrenim dolarskim sumama ponude potencijalnom kupcu vredan poklon ukoliko se odluči da postane vlasnik jednog tako skupog stambenog objekta.

Tako je nedavno jedna firma iz Majamija oglasila da prodaje penthaus sa garažom u kojoj će srećni kupac zateći skupoceni SUV Rolls-Royce Cullinan i prestižni supersportski automobil Lamborghini Aventador S.
Lamborghini Aventador S
Luksuzna stambena jedinica prema projektu se nalazi se na vrhu višespratnice smeštene pored same peščane plaže u Majamiju.

Podovi ovog penthausa popločani su mermerom, a visoki plafoni na nekim mestima dostižu skoro 5 metara. Penthaus ima unutrašnju površinu od preko 800 m2, kao i još oko 200 metara terasa i drugih površina na otvorenom.
Stambena jedinica obuhvata 4 spavaće sobe, šest kupatila, dva toaleta, veliki salon, porodični dnevni boravak, letnju kuhinju, saunu, terasu sa malim bazenom sa staklenim podom...

Uz ovaj penthaus idu i dva garažna mesta na kojima će vlasnika sačekati pomenuti Rolls-Royce i Lamborghini.

Kompanija koja prodaje ovu stambenu jedinicu najavila je da će ona biti useljiva početkom 2019, a cena iznosi čak 38 miliona dolara (oko 33,3 miliona evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: