Šta bi bilo, kad bi bilo - BMW M3 karavan FOTO

Kako bi izgledao rival Audija RS4 Avant i Mercedesa-AMG C63 Estate, ukoliko bi BMW odlučio da ga pusti u proizvodnju.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2018.

12:32

Šta bi bilo, kad bi bilo - BMW M3 karavan FOTO
BMW M3 Touring (E46) Concept

Pre 20-ak godina bavarski proizvođač zagolicao je maštu fanova konceptom M3 karavana (E46 generacija), ali do realizacije produkcijske varijante nikada nije došlo.

BMW je nedavno predstavio novu "trojku", a njena karavan verzija debitovaće u martu 2019, na auto-salonu u Ženevi.

Spekuliše se da bi proizvođač iz Minhena najzad mogao da ponudi kupcima i M3 Touring. Iz tabora BMW-a za sada nema zvaničnih nagoveštaja o tome, ali je nezavisni dizajner Tobijas Bitner pokušao da dočara izgled ovog automobila pomoću kompjuterskog rendera.
Hipotetièki BMW M3 Touring - spekulativni render
Hipotetički rival Audija RS4 Avant i Mercedesa-AMG C63 Estate možda će ostati samo plod spekulacija, ali je izvesno da će BMW uskoro predstaviti novu generaciju modela M3 sedan.

Tobijas Bitner je i tu dao svoj doprinos, pa na preostalim fotografijama možete pogledati njegovo viđenje ovog budućeg automobila, a u komentarima možete izneti svoje mišljenje o tome da li BMW treba da napravi M3 Touring.
BMW M3 - spekulativni render
BMW M3 - spekulativni render

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: