Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda VIDEO

I Amerikanci imaju svog Miška.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 19.10.2018.

09:40

Da se ja pitam, ja bih proterao autobus ovuda VIDEO
Screenshot YouTube

Dok su posmatrači iz drugih automobila sa nevericom gledali kako autobus sa putnicima prelazi stari viseći most u Arkanzasu, vozača izgleda nije previše zabrinulo to što se vremešna građevina povijala pod teretom masivnog vozila: Most Biver bridž izgrađen je 1949. godine i ima kolovoz od drvenih dasaka, a njegovo maksimalno dozvoljeno opterećenje iznosi 10 tona. Nije poznato koliko je težak autobus koji je prešao preko mosta, ali navodi se da je u njemu bilo putnika.

Vozači iz drugih automobila, koji su čekali da pređu preko mosta, bezuspešno su upozoravali vozača autobusa trubljenjem da to što radi može da bude pogubno. Na snimku se vidi kako se građevina povija pod opterećenje, ali je na sreću izdržala pa je izbegnuta moguća tragedija.

Nakon ovog incidenta, oglasio se Sekretarijat za saobraćaj Arkanzasa, navodeći da je lokalna policija trebalo da obezbedi da se ovakve stvari ne dešavaju.

Pošto je video postao viralan, vlasti su privremeno zatvorile most za saobraćaj kako bi se ispitalo koliko je bezbedan za vozilla nakon prolaska autobusa preko njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: