Kamp-prikolica kao švajcarski nožić VIDEO

Za one koji uživaju u kampovanju, ali su im standardne prikolice prevelike, tu je kompaktni Tipoon, čija se korisna zapremina po dolasku u kamp povećava čak tri puta.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 23.08.2018.

11:00

Kamp-prikolica kao švajcarski nožić VIDEO
Screenshot YouTube

Više nije neophodno da imate klasičnu, glomaznu prikolicu da biste uživali u pravom kampovanju. Na tržištu su dostupne i razne verzije mini kamp-kućica koje možete zakačiti za svoj automobil i zaputiti se u letnju avanturu.

Zajednička osobina svih ovih prikolica je da zauzimaju minimum prostora dok se ne koriste, a kada stignete na željeno odredište, transformišu se u kamp-kućicu standardne veličine.

Jedna od njih je i Tipoon, koja kada nije u funkciji ima veoma kompaktne dimenzije: dužina iznosi 4,5 m, a širina i visina svega 1,7 m. Mala, ali praktična, s obzirom na to da su u nju upakovani kreveti za smeštaj 4 osobe, mini-kuhinja sa frižiderom, tuš i toalet.

Pritiskom na dugme, korisni prostor se uvećava tri puta i prikolica je vrlo brzo spremna za korišćenje, pa odmor može da počne:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: