Kanađanin postao Kanađanka zbog jeftinije registracije

Vozači se na razne načine dovijaju kako bi što više uštedeli u održavanju svog automobila, ali je jedan Kanađanin nadmašio sve.

Podeli
Chevrolet Cruze
Chevrolet Cruze

Kako prenose severnoamerički mediji, neimenovani 23-godišnjak je legalno promenio pol i postao žena kako bi godišnje uštedio 1.100 kanadskih dolara (CAD) na registraciji prilikom kupovine novog Chevrolet Cruzea.

On je saznao od osiguranja da će mu zbog udesa i "nekoliko" saobraćajnih kazni registracija posle kupovine novog automobila biti oko 4.500 CAD godišnje.

Iz znatiželje je pitao kolika bi mu bila registracija da je žena, a kada mu je čovek iz osiguranja rekao da je to 3.400 $, pobesneo je zbog "nepravde".

Čovek iz osiguranja je odbio da mu u dokumentima promeni pol sa muškog na ženski, ali on se tu nije zaustavio.

Raspitao se kako može da postane žena i saznao da je sve što mu je potrebno potvrda od lekara da se on identifikuje kao žena.

Potom je dobio "potvrdu" od lekara da se oseća kao žena, zatim je sa tim promenio svoj pol u rodnom listu i vozačkoj dozvoli i na kraju je osiguranje moralo da ga prizna kao ženu.

Zahvaljujući celom ovom procesu Kanađanina je osiguranje ispalo jeftinije 91 dolar mesečno, odnosno 1.092 za godinu dana.

Da cela situacija bude još zanimljivija, sada je u kanadskoj provinciji Alberti još lakše promeniti pol jer za to više nije potrebna potvrda lekara!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 13 idi na stranu