Ko su najlepše devojke sajma automobila

Uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma, proglašene su Mis sajma i njene dve pratilje.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2018.

15:15

Ko su najlepše devojke sajma automobila
Foto: Beogradski sajam

Ni aktuelni auto-moto događaj, koji se održava na Beogradskom sajmu, nije mogao da prođe bez atrakcije koja prati ovakvu vrstu dešavanja. Izbor za „Miss DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Motopassion“ samo je potvrdio jednu od najdugovečnijih sajamskih tradicija.

Čast i obavezu da izaberu najlepše, najprivlačnije i najatraktivnije hostese među svima onima koje su na radost posetilaca dodatno ukrašavale štandove izlagača, dobio je žiri koji su činili pevačica Sara Jo, automobilista Miloš Pavlović, manekenka Ivana Korab i voditeljka Dušica Spasić.
Miss sajma - Ivana Okiljeviæ (Foto: Beogradski sajam)
Žiri je, među 46 prijavljenih kandidatkinja, prvo napravio širi izbor od 20, a zatim i uži, od 10 devojaka.

Konačno su uz zvuke sirena iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma proglašene i tri prvoplasirane.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Ivana Okiljević, koja je dočekivala posetioce pored BMW-ovog modela M5 u hali 3.

Prva pratilja je Emilija Jovanović, zapažena je pored modela Peugeot 2008, a za drugu pratilju izabrana je Teodora Musovski sa štanda Credit Agricole banke.

Više fotografija sa izbora za Mis sajma automobila pogledajte u Galeriji

Izvor: Beogradski sajam

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: