Mejveder častio sebe za rođendan najnovijim Rols Rojsom

Čuven bokser u svojoj garaži već ima skupocene i ekskluzivne modele marki kao što su Bugatti, Koenigsegg i Ferrari.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2018.

09:42

Mejveder častio sebe za rođendan najnovijim Rols Rojsom

Flojd Mejveder poznat je po svom luksuznom životnom stilu, koji mu je omogućila uspešna bokserska karijera, ali i po tome što voli da se pohvali skupocenim automobilima koje poseduje. Sada je svoju kolekciju obogatio najnovijim Rolls-Royce Phantomom.

Nije poznato koliko je 41-godišnji Mejveder platio novog ljubimca na 4 točka, ali početna cena Phantoma u SAD iznosi oko 500.000 dolara.

Bokser se svojim pratiocima na Instagramu pohvalio skupocenim "rođendanskim poklonom":

Birthday Gift 2018 Phantom Rolls Royce @luxuryautocollectionla @lacscottsdale

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Novi Rolls-Royce Phantom lansiran je 2017. godine.

Za superudobnu vožnju stara se samonivelišuće vazdušno oslanjanje, a posebna pažnja posvećena je zvučnoj izolaciji – u kompaniji tvrde da su upotrebili čak 130 kg raznog izolacionog materijala kako bi putnicima vožnja bila što tiša i ugodnija.

Osim toga, tu su i supertihe gume sa slojem zvučne izolacije unutar pneumatika, zahvaljujući čemu je buka koju gume proizvode kotrljanjem smanjena za 9 decibela.

Za pogon je upotrebljen 6.75 litarski V12 motor sa 571 ks (420 kW) i 900 Nm, a snaga se prenosi na točkove putem automatskog menjača sa 8 brzina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: