Ipak nisu potpuno nestale: Hostese iz Ženeve (FOTO)

Iako su možda prisutne u manjem broju nego ranije, devojke koje dočekuju posetioce na štandovima sajma automobila u Ženevi i dalje se ističu svojim šarmom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 09.03.2018.

10:44

Ipak nisu potpuno nestale: Hostese iz Ženeve (FOTO)
Foto: Newspress

Hostese sa auto-salona često su podjednako u centru pažnje kao i vozila pored kojih stoje. Međutim, moguće je da će i ovoj tradiciji uskoro doći kraj.

Nakon što je Formula 1 odlučila da devojake izostanu sa piste uoči početka trke, hostese bi mogle da nestanu i sa sajmova automobila.

Iako organizator sajma u Ženevi dozvoljava izlagačima da predstave svoje proizvode kako oni žele, mnoge kompanije su vrlo osetljive kada je reč o hostesama zbog sve češćeg pitanja seksizma.
Foto: Newspress
Zbog toga neće biti iznenađenje ako nam u budućnosti dobrodošlicu na štandovima automobila umesto devojaka, na primer, požele roboti, poput ovog koji je prikazan na ovogodišnjem salonu.

Da je na 88. međunarodnom auto-salonu u Ženevi pored novih modela automobila ipak bilo dovoljno prostora i za elegantne hostese, možete se uveriti u našoj galeriji fotografija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: