Šampion među trgovcima: Prodao 1.530 automobila u 2017.

Ovaj prodavac automobila iz SAD svakog meseca je u proseku sklapao oko 130 prodajnih ugovora sa kupcima.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2018.

12:05

Šampion među trgovcima: Prodao 1.530 automobila u 2017.
Foto: GM (ilustracija)

Ali Reda iz prodajnog salona Chevroleta i Cadillaca u Dirbornu, u Mičigenu, verovatno je najuspešniji trgovac automobilima na svetu, piše Detroit Free Press.

Reda je tokom 2017. godine uspeo da ubedi čak 1.530 klijenata da zaključe ugovor o kupovini automobila.

Iako su se pojavile sumnje da je takav prodajni saldo mogao da bude ostvaren u samo jednoj godini, rezultat koji će najverovatnije biti upisan u Ginisovu knjigu rekorda zvanično je potvrdio General Motors.

"Verujte mi, istina je", izjavio je Gary Stanford, jedna od vlasnika prodajnog salona i Dirbornu. "Ali je navredniji prodavac automobila kojeg sam ikada upoznao, a oni koji sumnjaju, mogu da provere podatke o prodaji direktno u General Motorsu, koji ima sve crno na belo", kaže Stanford.

Reda tvrdi da je tajna njegovog uspeha u posebnom odnosu koji je razvio prema kupcima.

"Oni u meni ne vide prodavca, već nekoga ko može da ih posavetuje o kupovini automobila i kome veruju", kaže Ali Reda i dodaje da mu se klijenti često vraćaju i zahvaljuju mu na usluzi, a ako imaju neki problem sa vozilom koje su kupili kod njega, on je tu da ga reši.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: