Nema novca za original, napravio kopiju Lamborghinija

Lamborghini Aventador Roadster za mnoge je automobil iz snova, ali ga samo malobrojni mogu priuštiti. Međutim, ako ste dovoljno vešti i imate volje, možete sebi napravti repliku za znatno manje pare u odnosu na cenu originala.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 26.01.2018.

11:14

Nema novca za original, napravio kopiju Lamborghinija
Screenshot YouTube

Upravo to je uradio jedan nadareni zaljubljenik u Lamborghinijeve automobile, za koga se u opisu videa navodi da je farmer koji nije imao dovoljno novca za pravi Aventador Roadster.

Čoveku, sa druge strane, ne nedostaje talenenat, veština i upornost, pa je do detalja iskopirao omiljeni supersportski automobil, samo u manjoj razmeri.

Umesto moćnog 6.5 V12 motora sa 740 ks, za pogon je upotrebio agregat iz motocikla, a automobil, baš kao i pravi Aventador, ima mogućnost podešavanja ogibljenja po visini, tvrdi sklopivi krov, vrata koja se otvaraju nagore, pokretni zadnji spojler i neke druge pokretne delove karoserije kojima se može upravljati pritiskom na dugme iz kabine.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: