Golf privlači i veverice

Vlasnik VW Golfa 6 iz Velike Britanije otkrio je da nešto nije u redu sa njegovim automobilom kada se vratio sa petonedeljnog putovanja po Aziji i hteo da ga provoza.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 16.01.2018.

13:06

Golf privlači i veverice
Foto: Volkswagen (ilustracija)

Dok je Endrju Vilkins (25) uživao na odmoru sa svojom devojkom, putujući po Vijetnamu, Tajlandu i Indiji, njegov Golf koji je ostavio parkiran kod kuće privukao je pažnju veverica.

Za ove malene životinje, automobil koji godišnje osvoji srca pola miliona ljudi u Evropi, predstavljao je samo zgodno skladište hrane koju neumorno skupljaju za zimski period.

Kada se krajem 2017. vratio sa odmora i hteo da provoza svoj automobil, Endrju je najpre otkrio da je kaseta ispred suvozača puna žireva. Ubrzo je shvatio da ručica menjača ne radi kako treba i da ne može da promeni brzinu.

"Mehaničar koji je pregledao vozilo otkrio je da se u karoseriji Golfa, u motorskom delu, u sklopu menjača – bukvalno svuda - nalaze žirevi", ispričao je Endrju Vilkins za britanski ITV.

Veverice su iskidale na komadiće i zvučnu izolaciju motora ispod haube, a ukupna šteta na njegovom Golfu iznosila je 168 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: