Koliko košta motor iz Ferrarijevog top modela?

LaFerrari je veoma redak i skupocen automobil. Kada se pojavi u oglasima, što nije tako često, cena korišćenog primerka kreće se od nekoliko, pa do desetak miliona dolara/evra.

Podeli
Foto: Ferrari
Foto: Ferrari

Povezane vesti:

* Koliko košta polovni LaFerrari?

* La Ferrari prodat za rekordnih 10 miliona dolara!

Međutim, ovih dana pažnju je privukao jedan nesvakidašnji oglas na sajtu eBay u kome je na prodaju ponuđen - ne automobil - već V12 pogonski agregat iz jednog LaFerrarija. Motor se prodaje za čak 335.000 dolara.

Podsećamo, Ferrari je svoj najskuplji model opremio hibridnim pogonskim sistemom, koji se sastoji od elektromotora snage 163 ks i pomenutog 6.3 litarskog V12 benzinca sa čak 800 konjskih snaga.

U ovom slučaju, u ponudi je samo V12 agregat, za koji prodavac tvrdi da je korišćen svega 20 milja (32 km), a nije poznato šta se dogodilo sa automobilom iz koga motor potiče.

Ferrari je ukupno izradio 710 primeraka modela La Ferrari, od čega je 500 u kupe varijanti, a preostalih 210 su sa otvorenim krovom. Svi su već odavno rasprodati.

Foto: eBay
Foto: eBay

Razno

Golf privlači i veverice

Vlasnik VW Golfa 6 iz Velike Britanije otkrio je da nešto nije u redu sa njegovim automobilom kada se vratio sa petonedeljnog putovanja po Aziji i hteo da ga provoza.

Razno utorak 16.01. 13:06 Komentara: 6

Raj za vozače (FOTO)

Rumunski fotograf Ervin Boer prešao je više od 2.000 kilometara od Belgije, preko Nemačke, Švajcarske i Austrije do Italije i zabeležio spektakularne prizore evropskih puteva.

Razno petak 12.01. 12:00 Komentara: 17
strana 1 od 279 idi na stranu