Audi ustupio vozila igračima Reala, šta su izabrali?

Samo jedan od fudbalera madridskog kluba opredelio se za suspersportski Audi R8.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

11:57

Audi ustupio vozila igračima Reala, šta su izabrali?

Poput igrača Bajerna, i fudbaleri “Kraljevskog kluba” dobili su od sponzora, kompanije Audi, automobile koje će koristiti u narednih godinu dana. Pokazalo se da je, za razliku od “Bavaraca” koji najviše cene RS6 Avant, najpopularniji Audijev model među igračima Reala - SUV Q7.

Čak 14 fudbalera aktuelnog osvajača Lige šampiona odabralo je ovo vozilo kao novo prevozno sredstvo kojim će svakodnevno dolaziti na treninge svog kluba.
Prva zvezda madridskog kluba, Kristijano Ronaldo, koji se nedavno pohvalio da je nabavio jedan od najprestižnijih automobila današnjice – Bugatti Chiron, odlučio je da mu službeno vozilo u sledećih 12 meseci bude crna sportska kupe limuzina Audi RS7 Sportback sa Performance paketom.

Trener Reala, Zinedin Zidan, preuzeo je ključeve sportskog karavana Audi RS6 Avant Performance, dok je “najskromniji” automobil izabrao Marko Asensio – u njegvou garažu stigao je metalik beli Audi S5 Coupe.
Sa druge strane, najskuplji Audijev model, R8 Spyder, u narednih godinu dana voziće štoper Serhio Ramos.

Među modelima koje je nemački proizvođač ponudio fudbalerima Reala nije se našla najprestižnija limuzina - novi Audi A8
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: