Kako ubrzava novi Teslin Roadster / VIDEO

Druga generacija Teslinog sportskog modela od 0 do 60 milja na sat (0-96 km/h) stiže za neverovatnih 1,9 s. Pogledajte demonstraciju ubrzanja ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 17.11.2017.

14:41

Kako ubrzava novi Teslin Roadster / VIDEO
Screenshot YouTube

Ilon Mask je u okviru prezentacije Tesla Semi električnog kamiona posetiocima i novinarima priredio specijalno iznenađenje u vidu novog supersportskog električnog modela, naslednika prvog Roadstera.

Više detalja o ovom vozilu možete pročitati u posebnoj vesti na našem sajtu, a kako izgleda kada novi Roadster maksimalno ubrzava u takozvanom Maximum Plaid modu, možete pogledati u video-snimku koji je objavio DragTimes. Demonstracija ubrzanja počinje oko 4 minuta snimka:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: