"Ostali samo dugmići" - ovo je nekada bio Lamborghini

Iz Brazila stiže fotografija još jednog Lamborghinija koji je nakon udesa izgoreo do neprepoznatljivosti.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 26.10.2017.

13:00

Default images

Ne samo da ostaci ovog Aventadora Roadster ne odaju Lamborghini, već se na osnovu hrpe izgorelih delova vozila uopšte ne može prepoznati da je to jednom bio automobil.

Prestižni supersportski Lambo nastradao je tokom “drag-trke” na jednoj stazi u blizini Sao Paola, pošto vozač nije uspeo na vreme da se zaustavi, pa je automobil sleteo niz padinu na kraju piste.

Avantador se nakon pada zapalio, a lokalni mediji navode da je vozač, na sreću, samo lakše povređen. Na fotografijama se može videti deo piste i strmina niz koju je automobil sleteo, ali i kako je ovaj Lamborghini - koji je bio modifikovan u odnosu na fabričku verziju - izgledao pre udesa.

Inače, veruje se da je uništeni Aventadora Roadster bio jedan od svega 4 isporučena primerka ovog modela u Brazilu. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: