Kako je Džoi prošao u Crnoj Gori?

Najnovija epizoda automobilskog šou programa Top Gear, koju je BBC emitovao u nedelju, snimana je delom i u Crnoj Gori.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

14:58

Kako je Džoi prošao u Crnoj Gori?
Screenshot YouTube

U novoj, trećoj epizodi 24. sezone ovog popularnog serijala, prikazan je i segment koji parodira filmove o Džejmsu Bondu.

U Top Gear verziji uloga tajnog agenta 007 pripala je Metu Leblanku, čuvenom Džoiju iz "Prijatelja", koji je vozio novi Aston Martin DB11 po crnogorskim putevima, dok je glavni negativac bio Kris Haris, u Mercedesu AMG S63 Coupe.
Screenshot YouTube
Dok su se njih dvojica jurili po crnogorskom primorju, u akciju se uključila i crnogorska policija sa čitavom eskadrilom patrolnih automobila, specijalnim vozilima, helikopterima...

Kada su ih na kraju sustigli i opkolili, otkrili su da je Leblank bio do pojasa obučen kao Bond, dok je dole nosio samo gaće.

Pogledajte trejler:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: