U ovom automobilu sve je podređeno jednom putniku

Volvo je predstavio koncept unutrašnjosti superluksuzne Excellence verzije nove limuzine S90, koja je koncipirana tako da pruži sve pogodnosti onome ko se vozi na zadnjem desnom sedištu automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.04.2016.

14:38

U ovom automobilu sve je podređeno jednom putniku

Kako bi se okruženje podredilo jednom putniku, na mestu suvozačevog sedišta nalazi se multifunkcionalna konzola, koja između ostalog sadrži veliki sklopivi ekran. Displej se po potrebi izvlači a osim u zabavne, multimedijalne svrhe može da posluži i kao kompjuterski monitor pa se tokom vožnje kabina pretvara u radni kancelarijski prostor.

Za potrebe osveženja tu je mali hladnjak koji se nalazi u centralnom delu naslona zadnje klupe, a funkcijama klime i grejanja sedišta upravlja se pomoću posebnog touchscreen uređaja koji se izvlači iz središnjih naslona za ruke: Volvo objašnjava da je ideju za novi koncept unutrašnjosti modela S90 dobio nakon pozitivnih reakcija na sličan koncept Lounge Console putničke kabine SUV-a XC90.

Ovog puta, pored raznih luksuznih sadržaja, želeli smo da enterijer ima formu umetničkog dela - sklupture, kažu u toj kompaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: